Rietdekker Douwe Veenstra: specialist in rieten daken en pannendaken in Workum

Prijkt op uw woning in Workum een rieten dak of heeft u altijd al gedroomd van een rieten dak? Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra kan u van dienst zijn in de aanleg of onderhoud aan uw dak. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met het oog op kwaliteit en duurzaamheid. Ook voor dakreiniging of gevelreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een pannendak of een boerderij met zowel riet als pannen als dakbedekking? Voor onze rietdekkers is dat geen probleem. Zij hebben zich gespecialiseerd in beide dakbedekkingen. Als professioneel rietdekkersbedrijf nabij Workum streven wij erna een duurzame relatie met u op te bouwen. Dit met het oog op onderhoud en reparaties aan uw dak in de toekomst.

Professionele gevelreiniging voor een duurzaam resultaat

Wilt u lang kunnen genieten van uw woning, zowel qua comfort als aanzicht? Schakel dan ons bedrijf in voor een professionele gevelreiniging bij u in Workum. Wij passen onze gevelreiniging altijd aan op het materiaal waarvan uw gevel is gemaakt zodat de reiniging effectief, maar ook duurzaam is. Denkt u eraan om uw woning in Workum te verkopen? Een schone gevel kan wonderen doen voor de verkoopwaarde van uw huis.

Schakel ons rietdekkersbedrijf in voor een zorgvuldige dakreiniging in Workum

Uw dak is een behoorlijk essentieel onderdeel van uw woning. Het is daarom erg belangrijk dat deze regelmatig onderhouden en gereinigd wordt. Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra voorziet zowel uw rieten dak, het zinkwerk voor uw dak als uw pannendak van een deskundige dakreiniging. Het resultaat is een langere levensduur van uw dak en daarnaast ziet het er weer als nieuw uit. Tevens zullen we effectief mos en algen bestrijden. Mos en algen kunnen blijvende schade aanrichten aan uw dak en dat zou natuurlijk zonde en vooral onnodig zijn.

Op zoek naar uilenborden, of uw huidige uilenbord professioneel laten reinigen?

Uilenborden zijn veelvuldig in Friesland te zien en geven veel daken een mooie traditionele uitstraling. Bent u op zoek naar uilenborden voor uw dak in Workum of wilt u uw uilenbord eens goed laten reiniging en onderhouden? Ons rietdekkersbedrijf heeft ook hierin een gedegen specialisatie. Tevens weten wij precies welk uilenbord er bij uw streek hoort.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw dakwerkzaamheden in Workum

Wilt u meer informatie over onze prijzen betreffende aanleg, onderhoud of reparaties aan uw rieten dak of pannendak in Workum? Of bent u geïnteresseerd in onze professionele dakreiniging, gevelreiniging of onderhoud aan uw uleboard? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het online contactformulier of bel naar: 06-15432017.