Enkele pannen voor klein onderhoud tot een compleet nieuw pannendak!

Ruime ervaring en vakmanschap.

Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra verzorgt ook het onderhoud aan uw pannendak. U hoeft ons niet alleen in te schakelen als uw boerderij is voorzien van een rieten dak in combinatie met een pannendak. Ook wanneer uw boerderij of woning enkel uit dakpannen gaan wij voor u aan de slag.

Voor aanpassingen aan het dak, zoals het vernieuwen, verwijderen of aanbrengen van dakramen, dakkapellen of schoorstenen in combinatie met het vernieuwen of herstellen van uw rieten dak kunt u bij ons terecht. Douwe Veenstra heeft ruime ervaring met het vakkundig herstellen van pannendaken.

Wij hebben al vaak oude, vaak monumentale boerderijen, van nieuwe daken voorzien. Hierbij gaat het vaak om complexe herstelwerkzaamheden die niet iedereen kan uitvoeren. Douwe Veenstra is een specialist die ook het onderliggende raamwerk vakkundig kan herstellen. Aanpassingen uit het verleden, zoals het gebruik van meerdere pannensoorten, kunnen wij weer corrigeren. Met een groot netwerk vinden wij vaak altijd wel de ontbrekende dakpannen van u boerderij. Wij zorgen altijd voor een vakkundige, duurzame en mooie oplossing.