Sluit een dakzorgcontract af met Douwe Veenstra voor periodiek onderhoud

Voorkomen is echt beter dan genezen.

Om grote herstelwerkzaamheden te voorkomen is periodiek onderhoud aan uw dak van groot belang. Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra ontwikkelde een onderhoudscontract dat voor iedereen voordelig uitpakt.

Tijdens het periodiek onderhoud worden alle kwetsbare delen van uw huis gecontroleerd en indien nodig hersteld. Wij maken uw goten schoon, controleren de hemelwaterafvoer, naden, voegen en kieren worden nagekeken. Wij bekijken alles wat met uw dak te maken heeft en controleren of ze nog doet wat ze moet doen; het water keren en afvoeren.

Voorkom waterschade

Niets is zo funest voor uw woning als water: lekkages kunnen leiden tot scheuren, corrosie en schimmel. Het gebeurt nog te vaak dat huiseigenaren te laat in gaten hebben dat ze een lekkage hebben. Als de verf van de goot gaat bladderen of de goot lijkt te gaan verzakken bent u eigenlijk al te laat. Kleine lekkages zijn in staat om de binnenkant van een constructie volledig te vernielen zonder dat u het doorheeft. Juist deze kleine lekkages verrichten vaak de grootse schade aan omdat ze vaak niet worden opgemerkt. Laat daarom periodiek onderhoud uitvoeren door Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra.