Douwe Veenstra levert en plaatst ook nieuwe gevel- en dakbedekking

Voor iedere stijl en in iedere soort.

Gedurende de jaren dat Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra nieuwe rietendaken aan legde werd ons regelmatig gevraagd ook andere onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. In de loop der jaren hebben wij dan ook diverse gevel- en dakbekledingen aangebracht en onderhouden.

Wanneer wij tijdens diverse onderhoudswerkzaamheden aan uw dak ook tegen andere werkzaamheden aanlopen hoeft u niet een ander bedrijf te bellen. De mogelijkheden in gevel- en dakbekleding zijn vrijwel onbeperkt. Er is een ruime keuze van verscheidene materialen. Van een simpele profielplaat tot aluminium-staal of zinken gevel- en dakbekleding.

Voor het reinigen of vervangen van de dakplaten van uw stal of schuur kunt u Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra bellen. Wij hebben de juiste materialen en ervaring om uw dakplaten of gevel te reinigen. Maar ook wanneer uw rieten dak weer is opgeknapt reinigen wij graag uw gevel zodat uw boerderij er weer als een plaatje bij staat.

Daarnaast is Douwe Veenstra samenwerking aangegaan met Vekam Houtbouw in Harkema. Zoekt u een nieuwe schuur, stal, garage of carport met een rieten dak? In samenwerking met Vekam Houtbouw leveren wij vele prachtige modellen. Kijkt u eens op www.vekam.nl.

Neem contact met ons op als u alleen uw gevel, volgens de laatste milieueisen, wilt laten reinigen. Wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op.