Op zoek naar een rietdekkersbedrijf nabij Winsum?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig rietdekkersbedrijf voor uw rieten dak of pannendak in Winsum? Dan bent u bij Douwe Veenstra aan het juiste adres. Over beide dakbedekkingen beschikken we over specialistische kennis. Zo hoeft u niet twee bedrijven in te schakelen wanneer uw boerderij in Winsum een combinatie heeft van een rieten dak en dakpannen. Ons rietdekkersbedrijf verzorgt de aanleg van riet of dakpannen, maar ook het onderhoud en de reparaties. Daarnaast verrichten we ook grondige dakreinigingen en gevelreiniging voor een prachtig aanzicht van uw woning.

Heeft u interesse in uilenborden of moet uw huidige uilenbord onderhouden worden?

Uleboarden zijn een mooie traditie in Friesland. Een uilenbord is een schot dat verticaal staat en een driehoekvorm bevat. Een uilenbord ziet er prachtig uit met zijn versierde makelaar en de 2 knobbelzwanen. Tevens bevatten uilenborden ook een mooie betekenis, die per streek verschilt. Wilt u ook graag zo’n traditioneel uleboard? Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra kan u hierbij helpen. Wij leveren en plaatsen zowel kunststof als houten uleboarden. U kunt ons ook inschakelen voor de reiniging of het onderhoud aan uw huidige uilenbord in Winsum.

Zorgvuldige gevelreiniging voor een prachtig aanzicht van uw woning in Winsum

Het is onvermijdelijk dat uw gevel naar verloop van tijd vol zit met aanslag en vuiligheid. Een gevelreiniging kan deze aanslag verwijderen waardoor uw gevel er weer als nieuw uitziet. Aangezien iedere gevel anders is, benodigd elke gevel een andere manier van reinigen. Onze rietdekkers beschikken over de juiste materialen om de gevelreiniging naar behoren uit te voeren bij u in Winsum. Nadat wij uw gevel hebben gereinigd, zult u werkelijk versteld staan over het resultaat!

Duurzame en zorgvuldige dakreiniging bij u in Winsum

U kunt ons rietdekkersbedrijf ook inschakelen voor een grondige dakreiniging. Met grote zorgvuldigheid reinigingen wij rieten daken, pannendaken, het zinkwerk voor uw dak en dakplaten. Daarnaast is er een grote kans dat we uw goten ook gelijk meenemen. Een dakreiniging is erg goed voor de levensduur van uw dak. Dat komt omdat we bijvoorbeeld mos, algen, vogeluitwerpselen en stof verwijderen die anders uw dak kunnen aantasten.

Uw dakwerkzaamheden in Winsum door onze rietdekkers laten uitvoeren?

Wilt u gebruik maken van onze diensten voor uw rieten dak, pannendak, zinkwerk voor dak of onderhoud van uw uilenbord? Of wilt u weer kunnen genieten van een mooi aanzicht van uw huis in Winsum en daarom gebruik maken van onze dak- en gevelreiniging? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en bel naar: 06-15432017 of stuur een e-mail naar: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl.