Bel onze vakmannen voor de werkzaamheden aan uw dak in Stiens

Bent u op zoek naar een vakkundige rietdekker nabij Stiens voor de aanleg van een rieten dak? Of is uw huidige rieten dak, pannendak of het zinkwerk voor uw dak nodig aan onderhoud toe? Schakel dan rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra in. Naast onderhoud en aanleg van zowel rieten daken als pannendaken verrichten we ook reparaties, dakreiniging en gevelreiniging. Onze rietdekkers zijn ware vakmensen die met veel passie werken aan uw dak. U bent daarom dus altijd verzekerd van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Naast dat de conditie van uw dak in Stiens optimaal wordt dankzij onze werkzaamheden, ziet het er ook nog eens prachtig uit. U kunt ons ook benaderen voor het plaatsen of onderhouden van uilenborden.

Bij ons rietdekkersbedrijf ontvangt u een totaalpakket van diensten in Stiens

Beschikt u over een boerderij die zowel een rieten dak als dakpannen heeft? Als echt Fries bedrijf hebben we ons gespecialiseerd in beide dakbedekkingen, zodat u niet twee verschillende bedrijven hoeft in te schakelen als er werkzaamheden aan uw dak moeten worden uitgevoerd. Wilt u nieuw riet op uw dak of een geheel nieuw rieten dak? Wij kunnen u hiervan voorzien. Het mooie is dat we het riet zelf oogsten. Grote kans dus dat het riet dat op uw dak komt te liggen, echt Fries riet is! Aangezien we erg trots zijn op ons Friese riet, vinden we het extra belangrijk dat de aanleg van uw rieten dak of het onderhoud hiervan naar behoren gebeurt. Om de conditie van uw dak optimaal te houden, gaan we graag een duurzame relatie met u aan om het onderhoud en dakreiniging voor u te verzorgen. Tevens zullen we als extra service ook gevelreiniging bij u verrichten. Zo ziet niet alleen uw dak, maar uw gehele huis in Stiens er als nieuw uit.

Bent u een liefhebber van uilenborden? Bel ons dan voor de levering en plaatsing

Heeft u altijd al een uilenbord willen hebben op uw dak in Stiens? Ons rietdekkersbedrijf kan u hierbij helpen. Wij kunnen u houten of kunststof uleboarden leveren en plaatsen. Tevens kunnen wij uw uilenbord ook voorzien van een onderhoudsbeurt. Wilt u een uilenbord, maar weet u niet welke u moet hebben bij u in Stiens? Vraag ons om advies!

Wilt u gebruikmaken van onze expertise in rieten daken en pannendaken in Stiens?

Laat u graag de werkzaamheden aan uw dak in Stiens over aan onze vakmannen? Benader ons dan voor een vrijblijvende offerte voor aanleg, onderhoud, dakreiniging of gevelreiniging. Telefoonnummer: 06-15432017 of stuur een e-mail naar: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl