Schakel een vakman in voor uw rieten dak of pannendak in Sneek

Zoekt u een rietdekker voor een nieuw rieten dak of pannendak in Sneek? Of zoekt u een rietdekkersbedrijf dat onderhoud, reparaties en dakreinigingen uitvoert aan uw huidige rieten dak of pannendak? Als u rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra inschakelt, beschikt u over echte vakmannen die met passie hun werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit zodat uw rieten dak, pannendak of zinkwerk voor uw dak langer mee gaat en er prachtig uitziet. Onze rietdekkers hebben alle benodigde opleidingen, trainingen en ervaring al ruimschoots achter de rug. Uw dak in Sneek is dus altijd in goede handen. U kunt ons ook inschakelen voor gevelreiniging, levering en plaatsing van uilenborden.

Totaalpakket aan werkzaamheden aan uw rieten dak in Sneek

Sommige boerderijen in Friesland hebben zowel een rieten dak als een pannendak. Aangezien ons rietdekkersbedrijf zich richt op Friesland, hebben wij ons in beide dakbedekkingen gespecialiseerd zodat u niet twee verschillende bedrijven hoeft in te huren. Het mooie van het riet dat wij u kunnen leveren, is dat we het zelf oogsten in Friesland. Ons riet is dus echt Fries riet en daar zijn we trots op. Om die reden is het voor ons belangrijk dat het rieten dak op uw woning of boerderij in Sneek voortreffelijk wordt geplaatst zodat u goed afgeschermd bent tegen storm en het riet tevens zorgt voor uitstekende isolatie in de winter. Daarnaast gaan wij graag een duurzame relatie met u aan, omdat onderhoud erg belangrijk is voor de levensduur van uw dak. Tevens kunnen wij uw dak van tijd tot tijd voorzien van een grondige dakreiniging waarbij we als extra service ook een gevelreiniging uitvoeren. Zo ziet uw woning er altijd voortreffelijk uit en is uw dak altijd in excellente conditie.

Bent u een liefhebber van uilenborden? Schakel ook dan ons rietdekkersbedrijf in

Heeft u altijd al een uilenbord willen hebben voor uw woning in Sneek? Ons rietdekkersbedrijf levert, plaatst, reinigt en onderhoudt uleboarden. Wij kunnen u voorzien van een houten of kunststof uilenbord. Tevens weten wij precies welk uilenbord u moet hebben in Sneek.

Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Bel of mail ons voor een afspraak in Sneek

Wilt u onze rietdekkers inschakelen voor dakreiniging, aanleg, onderhoud of reparatie aan uw rieten dak of pannendak in Sneek? Of wilt u alleen gebruik maken van onze effectieve gevelreiniging of aanpak van zinkwerk voor uw dak? Bel ons geheel vrijblijvend op 06-15432017 of stuur een e-mail naar: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl