Zocht u een professioneel rietdekkersbedrijf in Sint Annaparochie?

Was u op zoek naar een ervaren, professioneel en vakkundig rietdekkersbedrijf voor uw rieten dak of pannendak in Sint Annaparochie? Neem dan contact op met rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra. Met al ruim 20 jaar ervaring als rietdekker in Friesland is uw dak in goede handen. Onze rietdekkers zijn gespecialiseerd in de aanleg, uitvoeren van reparaties en het onderhoud van zowel rieten daken als pannendaken. Of u nu een boerderij bezit die beide dakbedekkingen heeft of een nieuwbouwwoning: wij helpen u vakkundig aan een nieuw dak of een dak dat weer volledig hersteld en onderhouden is. Daarnaast staan wij ook voor u klaar om dakreiniging of gevelreiniging uit te voeren. Ons doel is ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw dak.

Onze rietdekkers zijn ook specialisten in het plaatsen en onderhouden van uilenborden

Heeft u altijd al gedroomd van zo’n prachtig traditioneel uilenbord op uw woning/boerderij? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren en plaatsen uleboarden en maken deze tevens op maat. U kunt kiezen uit een kunststof of houten uilenbord. Heeft u er echter al één? Schakel ons dan eens in voor onderhoud en reiniging van uw uilenbord in Sint Annaparochie.

Voorkom dat uw dak in Sint Annaparochie wordt aangetast

Algen, vogeluitwerpselen, mos en stof kunnen uw rieten dak of pannendak flink aantasten. Met name riet is zeer gevoelig en kan gaan rotten door mos en algen. Maar ook uw pannendak in Sint Annaparochie kan hieronder lijden. Wilt u aantasting van uw dak voorkomen? Schakel dan ons rietdekkersbedrijf in voor een grondige dakreiniging. Dit is niet alleen effectief tegen mogelijke schade, uw dak in Sint Annaparochie ziet er ook weer als nieuw uit.

Gevelreiniging op maat voor uw gevel in Sint Annaparochie

Tijdens de gevelreiniging verwijderen we vuiligheid van uw gevel. Denk hierbij aan witte, zwarte of groene aanslag dat veroorzaakt wordt door organische vervuiling. Daarnaast kan uw gevel ook vervuild worden door klimop, gevelverf of vogeluitwerpselen. Met de juiste materialen maken onze rietdekkers uw gevel weer prachtig schoon. Wij passen onze methode van reinigen aan, aan de steensoort en mate vervuiling van uw gevel.

Wilt u ons inschakelen voor uw dakwerkzaamheden in Sint Annaparochie?

Wilt u onze vakkundige rietdekkers inschakelen voor dakreiniging of onderhoud van uw rieten dak, pannendak of het zinkwerk van uw dak in Sint Annaparochie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en onze tarieven te bespreken. Bel hiervoor naar 06-15432017 of stuur een e-mail naar: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl.