Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra staat voor vakmanschap en kwaliteit

Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra is met ruim 20 jaar ervaring uitermate geschikt voor alle werkzaamheden aan uw rieten dak of pannendak in Friesland. De kerntaak van ons bedrijf is natuurlijk rietdekken. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken om zo de kwaliteit en duurzaamheid van uw rieten dak te waarborgen. Daarnaast is een mooi rieten dak prachtig om te zien en biedt het goede bescherming tegen storm, wind, regen en sneeuw. Het is niet voor niets dat veel klanten met een rieten dak aangeven dat deze dakbedekking betrouwbaar is en bijdraagt aan een optimaal wooncomfort. Schakel daarom ons rietdekkersbedrijf in voor de aanleg en onderhoud aan uw rieten dak. Daarnaast verrichten wij ook werkzaamheden voor pannendaken en voeren een grondige gevelreiniging en dakreiniging uit.

De werkzaamheden van ons rietdekkersbedrijf

De werkzaamheden die wij kunnen verrichten als rietdekker, gaan verder dan aanleg en onderhoud. U kunt ons rietdekkersbedrijf ook inschakelen voor reparatie of herstelwerkzaamheden. Daarnaast verrichten wij onderhoud en reiniging van dakgoten en uilenborden. Wilt u mos en algen laten bestrijden? Onze rietdekkers behandelen niet alleen uw dak, maar ook uw gevel, terras, vlonders en uilenborden. Overige diensten van ons rietdekkersbedrijf:

  • Verwijderen spinraggen in hoge boerderij zolders
  • Tuinonderhoud zoals onderhouden van het gazon en rooien van bomen
  • Gevelreiniging
  • Dakreiniging
  • Onderhoud, levering en plaatsing uilenborden

Gevelreiniging en dakreiniging voor een langere levensduur van uw woning

Niet alleen onderhoud aan uw dak is belangrijk, ook dakreiniging en gevelreiniging zijn van essentieel belang voor de duurzaamheid van uw woning. Aangezien wij als rietdekkersbedrijf graag onze klanten een totaalpakket aanbieden, zitten ook deze diensten in onze service. Onze dakreiniging en gevelreiniging zijn erop gericht het aanzicht van uw woning te optimaliseren en daarnaast de levensduur van uw woning te verlengen. Wij zullen niet alleen uw dak en gevel reinigen, ook dakplaten van bijvoorbeeld uw stal of schuur zullen we stevig onder handen nemen. De gevelreiniging verrichten we vaak als service nadat we werkzaamheden aan uw dak hebben verricht. Maar wanneer u alleen een gevelreiniging nodig acht, bijvoorbeeld om de verkoopwaarde van uw huis te laten stijgen, helpen we u ook graag.

Neem vrijblijvend contact op met ons rietdekkersbedrijf

Wilt u ons rietdekkersbedrijf inschakelen voor uw rieten dak of pannendak? Of heeft u interesse in uilenborden, gevelreiniging, dakreiniging of behandeling van zinkwerk voor uw dak? Neem dan contact op en we sturen direct een rietdekker naar u toe. Telefoonnummer: 06-15432017. E-mailadres: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl.