Rietdekkersbedrijf nodig in Leeuwarden? Douwe Veenstra staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren rietdekkersbedrijf in Leeuwarden? Douwe Veenstra is een ware rietspecialist met bakken ervaring. Niet alleen beschikt Douwe Veenstra over veel kennis van rieten daken, maar ook van dakpannen, uilenborden en zinkwerk voor daken zoals aanleg, onderhoud en reiniging. Wat zo bijzonder is aan ons rietdekkersbedrijf, is dat we het riet zelf oogsten. Als u uw rieten dak door ons laat aanleggen, is de kans heel groot dat er prachtig Fries riet op uw dak prijkt! Naast professionele aanleg en het onderhouden van rieten daken en pannendaken kunt u ook bij Douwe terecht voor gevelreiniging en dakreiniging.

Gevelreiniging is belangrijk voor de duurzaamheid van uw woning

Ziet uw gevel er niet meer zo fraai uit? Schakel dan ons rietdekkersbedrijf in voor gevelreiniging bij u in Leeuwarden. Een goede gevelreiniging zorgt er niet alleen voor dat uw huis in Leeuwarden er weer als nieuw uitziet, het zorgt er ook voor dat uw gevel een stuk langer mee gaat. Tevens kan een schone gevel ook de verkoopwaarde van uw huis laten stijgen.

Voordelen van dakreiniging van uw huis in Leeuwarden

Onderhoud aan uw dak is van essentieel belang. Of het nu gaat om dakpannen of een rieten dak: ons rietdekkersbedrijf kan met beide dakbedekkingen overweg. Overigens zijn dat niet de enige dakbedekkingen waarmee wij uit de voeten kunnen. Zo kunnen wij ook aluminium, staal of zinkwerk voor uw dak reinigen of behandelen. Onze dakreiniging is professioneel en gericht op het verlengen van de duurzaamheid van uw dak. Dit houdt mede in dat we ook mossen en algen bestrijden. Vooral bij een rieten dak kunnen mossen en algen veel schade toebrengen, denk aan rotten van het riet. Dit is niet alleen slecht voor uw dak, het is ook zeer zichtbaar aan de buitenkant wat uw verkoopwaarde niet veel goeds zou doen.

Interesse in uilenborden of deze onderhouden in Leeuwarden?

Heeft uw woning in Leeuwarden een uilenbord? Of heeft u interesse in een uilenbord? Ook hiervoor bent u bij ons rietdekkersbedrijf aan het juiste adres. Uilenborden zijn een traditioneel onderdeel van Friese daken en zijn daarnaast ook prachtig om te zien. Wij plaatsen zowel houten als kunststof uilenborden en kunnen tevens in het onderhoud en reiniging voorzien.

Interesse in onze service als rietdekker in Leeuwarden? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u gebruik maken van onze vakkundige diensten als rietdekker bij u in Leeuwarden? Neem dan contact op via ons telefoonnummer: 06-15432017. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl of het online contactformulier invullen.