Rietdekkersbedrijf nodig in Koudum? Douwe Veenstra helpt u graag

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundig rietdekkersbedrijf in Koudum? Dan bent u bij Douwe Veenstra aan het juiste adres. Bij ons werken vakkundige rietdekkers met veel ervaring in aanleg, onderhoud en reiniging van rieten daken en pannendaken. Daarnaast leveren en plaatsen we ook uilenborden en kunt u ons inschakelen voor het zinkwerk voor daken. Wat ons rietdekkersbedrijf zo bijzonder maakt, is dat we het riet zelf oogsten in Friesland. Wanneer u ons inschakelt voor het leggen van uw rieten dak, is de kans groot dat u echt Fries riet krijgt! Naast onderhoud en aanleg van uw rieten dak of pannendak, voeren wij ook professionele dakreiniging en gevelreiniging uit.

Met gevelreiniging kunt u de levensduur van uw woning verlengen

Uw gevel kan na verloop van tijd een laag aanslag krijgen. Wilt u dat uw gevel er weer mooi uitziet, schakel dan ons rietdekkersbedrijf in voor een gevelreiniging bij u in Koudum. Uw woning in Koudum ziet er na een gevelreiniging weer als nieuw uit, en daarnaast is het goed voor de levensduur van uw woning. Wilt u uw huis verkopen? Een gevelreiniging kan de verkoopwaarde van uw huis laten stijgen!

Profiteer van de vele voordelen van dakreiniging bij u in Koudum

Onderhoud en reiniging van uw dak zijn ontzettend belangrijk. Hierbij maakt het niet uit of u een rieten dak of pannendak heeft: beide dienen van tijd tot tijd een dakreiniging te ondergaan. Ons rietdekkersbedrijf is gespecialiseerd in de reiniging van beide dakbedekkingen. Daarnaast kunnen wij ook aluminium, staal of zinkwerk voor uw dak behandelen. De reiniging bestaat onder andere uit het bestrijden van mossen en algen. Mossen en algen kunnen uw dak behoorlijk aantasten, zoals bijvoorbeeld verrotting van uw riet. Naast dat dit erg slecht is voor uw dak, ziet het er ook niet mooi uit en kan het de waarde van uw woning verlagen.

Interesse in uilenborden of wilt u uw bestaande uilenbord in Koudum onderhouden?

Ons rietdekkersbedrijf levert, reinigt, onderhoudt en plaatst uilenborden bij u in Koudum. Uleboarden zijn al sinds de 17e eeuw een mooi traditioneel onderdeel van Friese daken. Elke streek in Friesland heeft zijn eigen uilenbord. Als u niet precies weet welke u moet hebben, kunnen wij u hierin adviseren. U kunt bij ons terecht voor zowel kunststof als houten uleboarden.

Wilt u gebruikmaken van onze diensten in Koudum? Neem dan vrijblijvend contact op

Wilt u een echte vakkundige rietdekker inschakelen voor uw dak in Koudum? Schroom dan niet en neem contact met ons op via: 06-15432017. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl of het online contactformulier invullen.