Op zoek naar een professioneel en ervaren rietdekkersbedrijf in Joure?

Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra heeft al ruim 20 jaar ervaring als rietdekker in Friesland en dus ook Joure. Wij zijn gespecialiseerd in het deskundig leggen van een rieten dak of een pannendak. Of u nu woonachtig bent in een boerderij in Joure of een nieuwbouwwoning, wij helpen u op een professionele wijze aan een nieuw dak. Naast de aanleg kunt u ook op ons bouwen als het gaat om onderhoud, dakreiniging, gevelreiniging, zinkwerk voor uw dak of uilenborden. Op elk vlak leveren wij u maatwerk en handelen we aan de hand van uw belangen. Als u ons rietdekkersbedrijf inschakelt voor uw rieten dak of pannendak, weet u zeker dat u nog lang ervan kunt genieten.

Douwe Veenstra is specialist in het plaatsen en onderhouden van uilenborden

Wilt u graag een uilenbord of moet uw huidige uilenbord onderhouden worden? Als echt Fries rietdekkersbedrijf zijn wij uiteraard ook gespecialiseerd in uleboarden! Wij leveren u de meest mooie uilenborden die horen bij de omgeving van Joure. Daarnaast kunt ook bij ons terecht voor:

  • Uilenborden plaatsen
  • Uilenborden verven
  • Onderhoud en reiniging van uilenbord

Dakreiniging in Joure om schade aan uw dak te voorkomen

Algen, mos, vogeluitwerpselen en andere troep kunnen uw dakbedekking flink aantasten. Vooral riet is gevoelig voor mos en algen en kan daardoor gaan rotten. Maar ook op een pannendak kunnen mos en algen ervoor zorgen dat er waterinfiltratie veroorzaakt wordt. Als u de levensduur van uw rieten dak of pannendak aanzienlijk wilt verlengen, is een dakreiniging de oplossing. Tevens verhoogt een goede dakreiniging de waarde van uw boerderij of woning in Joure. Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, kan dit zeker in uw voordeel werken.

Gevelreiniging op maat voor uw woning in Joure

Met gevelreiniging bedoelen we het verwijderen van vuiligheid op uw gevel. Denk bijvoorbeeld aan organische vervuiling zoals witte, zwarte of groene aanslag. Maar ook klimop, gevelverf of vogeluitwerpselen kunnen uw gevel ontsieren. Middels de juiste technieken kan ons rietdekkersbedrijf deze viezigheid van uw gevel verwijderen. Door onze ruime ervaring en deskundigheid weten we precies welke techniek we moeten toepassen op uw gevel. Immers: niet elke gevel is hetzelfde.

Interesse in onze werkzaamheden bij u in Joure? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u onze professionele rietdekkers inschakelen voor de aanleg of onderhoud aan uw rieten dak, pannendak of zinkwerk van uw dak in Joure? Of wilt u gebruik maken van onze dakreiniging of gevelreiniging? Bel naar: 06-15432017 of stuur een e-mail naar: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl.