Uw rieten dak en/of pannendak in Heerenveen in perfecte conditie

Heeft u een rieten dak en/of pannendak in Heerenveen en wilt u deze in perfecte conditie houden? Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra staat graag voor u klaar. Ons bedrijf staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. U kunt ons inschakelen voor onderhoudswerk, aanleg, reparaties, gevelreiniging of dakreiniging van uw rieten dak of pannendak in Heerenveen. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van kennis, ervaring en passie voor vakmanschap. Om die reden is uw dak in de juiste handen, zodat u er langer van kunt genieten.

Schakel ons in voor het plaatsen of onderhoud van uilenborden

Bent u in het bezit van een prachtig uilenbord en heeft deze onderhoud nodig? Of wilt u graag een uilenbord? In beide gevallen bent u bij ons rietdekkersbedrijf aan het juiste adres. Als echt Fries bedrijf weten wij al het fijne van uilenborden. U kunt zelfs bij ons terecht voor advies over welk uilenbord er in uw streek past. Wij leveren houten en kunststof uleboarden.

Grondige dakreiniging voor een mooier aanzicht en langere levensduur

Uw rieten dak of pannendak in Heerenveen wilt u natuurlijk zo mooi mogelijk houden en daarnaast in goede staat. Dit vergroot niet alleen uw wooncomfort, maar het zorgt er ook voor dat u kunt genieten van het aanzicht van uw woning. Geloof ons maar: niets is zo storend als een vies dak vol mos, algen, vogeluitwerpselen en andere vuiligheid. Tevens zorgen deze vervuilingen ervoor dat uw dak wordt aangetast. Een grondige dakreiniging is daarom absoluut geen overbodige luxe. Als u deze dakreiniging overlaat aan rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra weet u zeker dat het naar behoren gebeurt.

Gevelreiniging voor een hogere verkoopwaarde en mooier huis in Heerenveen

Gevelreiniging is een vorm van onderhoud die erop gericht is om toekomstige schade aan uw gevel te voorkomen. Uw gevel staat dagelijks bloot aan organische vervuiling en vervuiling uit de lucht. Denk bijvoorbeeld aan regen, sneeuw, uitlaatgassen en wind. Al deze vormen van vervuiling zorgen ervoor dat de wanden van uw boerderij of woning in Heerenveen worden aangetast. Door middel van een grondige gevelreiniging worden mos, algen en aanslag professioneel verwijderd. Dit is niet alleen bevorderend voor de duurzaamheid van uw woning in Heerenveen, maar de verkoopwaarde van uw woning zal ook stijgen.

Vraag een offerte aan bij rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra nabij Heerenveen

Wilt u onze rietdekkers inschakelen voor onderhoud, reiniging of aanleg van uw rieten dak, pannendak of zinkwerk voor uw dak in Heerenveen? U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen via het contactformulier op deze website. Of bel naar: 06-15432017.