Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra voor uw rieten dak of pannendak in Harlingen

Als u een rieten dak en/of pannendak heeft in Harlingen, wilt u deze natuurlijk in goede staat houden. Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra kan u hierbij van dienst zijn. Onze rietdekkers voeren hun werkzaamheden uit met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en vakkundigheid. U kunt bij ons terecht voor onderhoudswerk, reparaties of aanleg van een rieten dak of pannendak in Harlingen. Tevens verrichten wij ook professionele dakreiniging en gevelreiniging. Als u een rietdekker wilt inschakelen die veel kennis, ervaring en passie heeft voor zijn werk, dan zit u bij ons helemaal goed.

Op zoek naar uilenborden? Wij kunnen u deze leveren

Bent u op zoek naar uleboarden? Ons rietdekkersbedrijf kan deze leveren, plaatsen en op maat maken. U heeft hierbij de keuze uit houten of kunststof uilenborden. Wij kunnen ook advies uitbrengen als u twijfelt welk uilenbord er bij uw streek past. Heeft u al een ulenboard, dan kunt u onze rietdekkers ook inschakelen voor de reiniging en onderhoud hiervan.

Een mooier aanzicht en langere levensduur van uw dak dankzij dakreiniging

Het dak bepaalt voor een groot deel het aanzicht van uw woning of boerderij in Harlingen. Maar daarnaast is het voor de waarde van uw huis van essentieel belang dat uw dak in goede conditie is. Een dak dat vol zit met mos, algen, vogeluitwerpselen en andere troep is natuurlijk niet om aan te zien en daarnaast kan deze vervuiling uw dak aantasten. Door middel van een dakreiniging verwijderen onze rietdekkers alle vuiligheden op uw dak en in uw dakgoten en zorgen we er daarnaast voor dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Een mooier en duurzamer huis in Harlingen door gevelreiniging

Een onderdeel van onderhoud is gevelreiniging. Deze reiniging is erop gericht om schade aan uw gevel in Harlingen te voorkomen. Tijdens een gevelreiniging verwijderen we alle groene, witte of zwarte aanslag. Deze aanslag wordt veroorzaakt door regen, wind, sneeuw en uitlaatgassen. Tevens verwijderen we het mos, algen en klimop. Vooral mos en algen kunnen uw wanden in Harlingen flink aantasten. Het is daarom geen overbodige luxe om ons een keer in te schakelen voor uw gevelreiniging.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze diensten bij u in Harlingen

Wilt u gebruik maken van onze diensten zoals onderhoud, aanleg of reiniging van uw rieten dak of pannendak in Harlingen? Of wilt u ons inschakelen voor een uilenbord of gevelreiniging? Via ons online contactformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ons ook bereiken op het volgende telefoonnummer: 06-15432017.