Rietdekkersbedrijf nodig in Gorredijk? Bel Douwe Veenstra

Heeft of wilt u een rieten dak of pannendak in Gorredijk? Bel dan naar Douwe Veenstra. Op veel boerderijen en woningen in Friesland prijkt een prachtig rieten dak. Zo’n rieten dak is het resultaat van ambachtelijk werk en veel vakmanschap. Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra levert u dit vakmanschap. Schakel ons dus in voor de aanleg, renovatie, onderhoud of dakreiniging van uw rieten dak en/of pannendak. U kunt onze rietdekkers ook benaderen voor het zinkwerk voor uw dak of gevelreiniging. Wat u ook wenst, wij zorgen ervoor dat u een prachtig verzorgd en duurzaam dak boven uw hoofd heeft in Gorredijk.

Dakreiniging en onderhoud is van essentieel belang voor maximale levensduur

Het belang van goed onderhoud aan uw dak en dakreiniging wordt soms onderschat. Of het nu gaat om een rieten dak of pannendak: elke dakbedekking benodigt frequente dakreiniging en onderhoud om de levensduur te verlengen. Op die manier hebben mos, algen, vogeluitwerpselen en andere vuiligheid geen kans om uw dak blijvend aan te tasten. Een jaarlijkse dakreiniging bespaart u op lange termijn veel kosten aangezien uw huidige dak in Gorredijk dan vele malen langer meegaat. En niet geheel onbelangrijk: uw huis in Gorredijk ziet er ook weer een stuk fraaier uit na een grondige dakreiniging!

Grondige en duurzame gevelreiniging van uw huis in Gorredijk

De buitenkant van uw woning heeft dagelijks te maken met diverse weersomstandigheden waardoor deze vervuild raakt. De vervuiling van uw gevel verloopt altijd geleidelijk, waardoor het minder opvalt. Pas wanneer u een gevelreiniging heeft laten uitvoeren, ziet u pas hoe vies deze was. Wacht hier daarom dus niet te lang mee, want ook een gevelreiniging is goed voor een maximale levensduur van uw woning. Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra kan uw gevel secuur en duurzaam reinigen. Hierbij houden we rekening met uw steensoort en de mate van vervuiling.

Neem ook contact op als u interesse heeft in uilenborden

Uilenborden zijn een fantastische traditie in Friesland die al stamt uit de 17de eeuw. Aangezien ons rietdekkersbedrijf een echt Fries bedrijf is, hebben we ons ook gespecialiseerd in uleboarden. Wilt u graag een uilenbord op uw dak, of benodigt uw huidige uilenbord een reiniging of onderhoudsbeurt? Bel ons voor een afspraak in Gorredijk.

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte voor uw dak in Gorredijk

Wilt u ons rietdekkersbedrijf inschakelen bij u in Gorredijk voor de aanleg, onderhoud of dakreiniging van uw rieten dak, pannendak of zinkwerk voor uw dak? Bel geheel vrijblijvend naar: 06-15432017 om onze mogelijkheden te bespreken. U kunt ook ons online contactformulier invullen.