Gevelreiniging en dakreiniging van Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra

Bij een rietdekkersbedrijf denkt u misschien dat de werkzaamheden van ons bedrijf alleen bestaan uit rietdekken, maar dat is bij ons niet het geval. Wij bieden onze klanten graag een compleet dienstenpakket aan. Om die reden kunt u ons niet alleen inschakelen voor de aanleg, onderhoud of reparatie van uw rieten dak. Wij voeren ook een effectieve gevelreiniging en dakreiniging uit voor zowel rieten daken als pannendaken en zinkwerk voor daken. Deze werkzaamheden voeren wij uit met het oog op de kwaliteit en duurzaamheid van uw woning.

Waarom gevelreiniging de waarde van uw woning laat stijgen

Veel mensen denken er niet snel aan om een gevelreiniging te laten uitvoeren. Dat komt meestal omdat uw gevel geleidelijk aan vervuild. Het valt u dan waarschijnlijk niet zo op. Totdat u een keer een gevelreiniging heeft laten uitvoeren. U zult dan werkelijk versteld staan over het resultaat. Het is zonde van uw mooie woning of boerderij in Friesland als deze gebukt gaat onder aanslag, vogeluitwerpselen, klimop of een grauwe laag. Helaas is dat bijna onvermijdelijk. Door uitlaatgassen, regen, sneeuw en organische stoffen raakt uw gevel nu eenmaal bevuild. Als u uw woning er weer fris, verzorgd en schoon uit wilt laten zien, is een gevelreiniging dus de oplossing. Tevens zorgt een gevelreiniging ervoor dat de buitenwanden van uw woning een stuk langer mee gaan. Uw woning ziet er weer als nieuw uit en dat is weer goed voor de verkoopwaarde.

Dakreiniging voor diverse soorten dakbedekkingen

Een dakreiniging geeft elke woning of boerderij weer een schone uitstraling. Wij voeren deze uit voor rieten daken, pannendaken en zinkwerk voor uw dak. Een periodieke dakreiniging zorgt er onder andere voor dat uw goten niet verstopt raken door mos, bladeren of ander vuil. Dit kan lekkages veroorzaken en dan bent u natuurlijk nog verder van huis. Daarnaast bestrijden wij ook mos en algen. Mos en algen kunnen flinke schade aanrichten aan zowel uw rieten dak, pannendak als zinkwerk voor uw dak. Mos en algen bestrijden en daarnaast vogeluitwerpselen en andere vuiligheden verwijderen van uw dak, is erg belangrijk om de conditie van uw dak optimaal te houden. Tevens ziet uw woning er na een dakreiniging weer als nieuw uit. Op de lange termijn kunt u zelfs kosten besparen wanneer u ons inschakelt voor periodieke dakreiniging.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze gevelreiniging en dakreiniging

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze dakreiniging, gevelreiniging of behandeling van zinkwerk voor uw dak. U kunt deze aanvragen via ons online contactformulier. Of bel ons op: 06-15432017 of stuur een e-mail naar: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl.