Heeft u een rietdekkersbedrijf nodig in Franeker? Bel Douwe Veenstra

Heeft uw boerderij of woning in Franeker een rieten dak of pannendak? Of wilt u graag een rieten dak? Bel dan naar rietdekker Douwe Veenstra voor de aanleg, onderhoud, reparatie of herstel van uw rieten dak of pannendak. Een rieten dak is een prachtig resultaat van vakmanschap en ambacht wat ons rietdekkersbedrijf door 20 jaar ervaring u kan leveren. U kunt ons ook inschakelen voor het zinkwerk voor uw dak of voor gevelreiniging en dakreiniging. Wat u ook benodigt, wij zorgen voor een verzorgd en duurzaam dak boven uw hoofd in Franeker.

De levensduur van uw dak verlengen? Schakel ons in voor dakreiniging en onderhoud

Soms wordt het belang van goed onderhoud aan een dak en daarbij de dakreiniging onderschat. Het maakt niet uit of u in het bezit bent van een rieten dak of pannendak: beide dienen van tijd tot tijd onderhouden en gereinigd te worden. Op die manier kunt u de levensduur van uw dak in Franeker aanzienlijk verlengen. Bij het onderhoud en tijdens een dakreiniging verwijderen wij mos, algen, vogeluitwerpselen en andere vuiligheid op uw dak en in uw goten. Zo wordt schade en aantasting aan uw dak voorkomen. Door een periodieke dakreiniging bespaart u veel kosten op lange termijn aangezien uw dak langer meegaat.

Het belang van een grondige gevelreiniging van uw huis in Franeker

Dagelijks staat de buitenkant van uw woning bloot aan diverse weersomstandigheden. Het is dus niet vreemd dat uw gevel een aanslag krijgt. Deze vervuiling van uw gevel verloopt altijd geleidelijk waardoor u het zelf niet goed kunt zien. Maar nadat ons rietdekkersbedrijf is langsgeweest voor een gevelreiniging, is pas echt goed zichtbaar hoe vervuild uw gevel was. Wilt u een mooier aanzicht van uw woning of boerderij in Franeker of de levensduur van uw gevel verlengen? Schakel ons dan in voor de gevelreiniging.

Interesse in uilenborden? Ook hierbij kunnen we u van dienst zijn

Heeft u altijd al een mooi uilenbord willen hebben? Als echt Fries rietdekkersbedrijf hebben wij ons ook gespecialiseerd in uleboarden. Schakel ons daarom in voor de levering, plaatsing of op maat maken van uw uilenbord. Daarnaast verrichten wij ook onderhoud en reinigingswerkzaamheden van uleboarden in Franeker en omgeving.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw dakwerkzaamheden in Franeker

Wilt u onze rietdekkers inschakelen bij u in Franeker? Bijvoorbeeld voor de aanleg, dakreiniging of onderhoud aan uw rieten dak of pannendak? Bel: 06-15432017 om onze mogelijkheden te bespreken. U kunt ook ons online contactformulier invullen of een e-mail sturen naar: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl