Rietdekkersbedrijf met uitsluitend vakmanschap voor uw dakbedekking in Drachten

Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra levert u vakmanschap als het gaat om rietdekken. Met al een ruime ervaring en specialistische kennis in rietdekken, onderhoud en dakreiniging kunt u altijd rekenen op kwaliteit en duurzaamheid. Als u ons rietdekkersbedrijf bij u in Drachten inschakelt, schakelt u een rietdekker in die passie heeft voor het vak, secuur werk aflevert en altijd voor bijzondere uitdagingen open staat. Of het nu gaat om een rieten kap, pannendak, geheel nieuw rieten dak, uilenborden, onderhoud aan uw dak of gevel- en dakreiniging: wij staan met onze specialistische kennis voor u klaar. Het is dus niet nodig om meerdere bedrijven in te schakelen wanneer u bijvoorbeeld een combinatie heeft van een rieten dak en pannendak of zinkwerk op uw dak in Drachten heeft. U kunt alle werkzaamheden aan ons toevertrouwen.

Dakreiniging is essentieel voor de levensduur van uw dak in Drachten

Of het nu gaat om een rieten dak, uilenborden of pannendak: dakreiniging is altijd erg belangrijk om de conditie van uw dak in Drachten in goede staat te houden. Dakreiniging is een onderdeel van het onderhoud aan uw rieten dak of pannendak. Aangezien riet, maar ook dakpannen een speciale behandeling nodig hebben, is het goed om voor de dakreiniging een vakman in te schakelen. Zo is bijvoorbeeld uw dak reinigen met een hogedrukspuit niet altijd een goed idee. Daarnaast zijn er speciale behandelingen nodig om het mos en algen op uw dak te bestrijden. Dit doen wij met speciale bestrijdingsmiddelen die effectief zijn tegen mos en algen, maar daarnaast uw dak in Drachten niet beschadigen.

Gevelreiniging behoort altijd bij onze service

U kunt ons bedrijf inschakelen voor een grondige gevelreiniging bij u in Drachten. Uw gevel staat 24 uur per dag bloot aan weerperikelen en kan daardoor behoorlijk aangetast raken. Sommige mensen denken dat ze dan nieuwe dakpannen of een nieuw rieten dak moeten aanleggen, maar meestal kan met een goede dak- of gevelreiniging uw dak en gevel weer als nieuw worden! Mocht u ons inschakelen voor aanleg of onderhoud aan uw dakbedekking, dan zit de gevelreiniging ingesloten bij onze service.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor werkzaamheden aan uw dak in Drachten

Zorg ervoor dat uw een goed, mooi en duurzaam dak boven uw hoofd heeft in Drachten en schakel ons rietdekkersbedrijf in om dit voor u te verwezenlijken. Uiteraard is het mogelijk om eerst geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar: 06-15432017.