Op zoek naar een rietdekkersbedrijf voor uw dak in Dokkum?

Als u op zoek bent naar een ervaren en deskundig rietdekkersbedrijf voor uw dak in Dokkum, bent u bij Douwe Veenstra aan het juiste adres. Onze rietdekkers zijn vakkundig, professioneel en daarnaast gespecialiseerd in zowel rieten daken als pannendaken. Schakel ons dus in voor de aanleg, onderhoud van uw dak of voor gevelreiniging of dakreiniging. Tevens kunnen wij ook met het zinkwerk voor uw dak overweg. Wat ons rietdekkersbedrijf zo bijzonder maakt is dat het riet dat wij gebruiken afkomstig is uit Friesland! Dit riet oogsten wij zelf. Daarom zijn we erg zuinig op het riet en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Verleng de levensduur van uw gevel door middel van gevelreiniging

U gevel heeft heel wat te verduren. Denk aan wind, regen, storm, sneeuw, maar ook vogeluitwerpselen en mos. Na verloop van tijd komt er een laag aanslag op uw gevel, wat uw woning ontsiert. Wilt u dat uw woning of boerderij in Dokkum er weer mooi bij ligt? Benader ons dan voor een grondige gevelreiniging. Naast een mooier aanzicht is een gevelreiniging ook goed voor de duurzaamheid van uw woning in Dokkum.

De voordelen van een grondige dakreiniging bij u in Dokkum

Wellicht wist u al dat een regelmatige onderhoudsbeurt erg goed is voor uw dak. Maar wist u dat een dakreiniging ook veel bijdraagt aan de duurzaamheid van uw dak? Of u nu een rieten dak of een pannendak heeft, met een dakreiniging kunt u ernstige aantasting aan uw dak voorkomen. Onze dakreiniging omvat onder andere het bestrijden van mossen en algen. Mossen en algen zijn vaak verantwoordelijk voor de aantasting van het dak. Naast het feit dat uw dak flink lijdt onder deze aantasting, ziet het er aan de buitenkant ook allesbehalve fraai uit. Door middel van een goede dakreiniging verlengt u de levensduur van uw dak en zorgt u voor een prachtig aanzicht.

U kunt ons ook inschakelen voor het plaatsen, leveren of onderhouden van uilenborden

Als echt Fries rietdekkersbedrijf hebben wij uiteraard ook een specialisatie in uilenborden. Wilt u graag een uilenbord op uw dak in Dokkum? U kunt bij ons terecht voor de levering, plaatsing of het op maat maken van uleboarden. Tevens verrichten wij ook onderhoud en reparatiewerkzaamheden in Dokkum.

Wilt u Douwe Veenstra inschakelen voor uw dak in Dokkum?

Wilt u gebruik maken van onze vakkundige en professionele diensten voor uw dak in Dokkum? Neem dan contact op via telefoonnummer: 06-15432017. Of stuur een e-mail naar: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl.