Rietdekkersbedrijf met oog voor kwaliteit en duurzaamheid voor uw dak in Bolsward

Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra levert u vakmanschap en voert de werkzaamheden aan uw dak in Bolsward altijd uit met het oog op kwaliteit en duurzaamheid. Al ruim 20 jaar lang zetten onze rietdekkers zich met veel passie in om daken te voorzien van riet of dakpannen. Naast aanleggen van daken kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud en reparaties aan uw dak. Tevens verrichten wij onderhoud van dakgoten, repareren we houten dakconstructies en kunnen we uilenborden leveren, reinigen en op maat maken. Of het nu gaat om een pannendak, rieten dak of wanneer u interesse heeft in onze grondige dakreiniging of gevelreiniging: u kunt altijd rekenen op onze professionaliteit en zorgvuldigheid. Ook wanneer uw boerderij in Bolsward een combinatie van riet en dakpannen heeft.

Dakreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan uw dak in Bolsward

Dakreiniging is voor elke soort dakbedekking essentieel om de conditie van uw dak in Bolsward optimaal te houden. Dakreiniging behoort bij het onderhoud en zorgt er dus voor dat uw dak een stuk langer mee gaat. Riet, dakpannen, uilenborden en dakplaten hebben allemaal een speciale behandeling nodig. Het is daarom raadzaam om een vakman in te schakelen voor de dakreiniging, zodat uw dak geen schade oploopt. Een belangrijk onderdeel van dakreiniging is het bestrijden van mos en algen. Mos en algen kunnen uw dak behoorlijk wat schade aanrichten zoals bijvoorbeeld verrotting van uw riet. Wij voeren bij u in Bolsward graag behandelingen uit om mos en algen te bestrijden en zoveel mogelijk te voorkomen.

Gevelreiniging behoort bij onze service

U kunt ons rietdekkersbedrijf ook inschakelen voor een zorgvuldige gevelreiniging bij u in Bolsward. Vierentwintig uur per dag beschermt uw dak en gevel u tegen wind, regen, sneeuw en storm. De prijs die uw gevel hiervoor betaalt, is aanslag en vuiligheid. Het is daarom goed om deze een keer professioneel te laten reinigen. U zult verstelt staan van het resultaat. U kunt ons ook inschakelen voor uitsluitend een gevelreiniging. Maar wanneer wij andere werkzaamheden aan uw dak in Bolsward moeten uitvoeren, zullen we de gevelreiniging ook op ons nemen als extra service.

Interesse in onze diensten bij u in Bolsward? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u ons rietdekkersbedrijf inschakelen voor onderhoud, reparatie of aanleg van uw rieten dak of pannendak? Of bent u geïnteresseerd in onze dakreiniging, gevelreiniging of uilenborden? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar: 06-15432017.