Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Beetsterzwaag?

Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Beetsterzwaag waaraan u met een gerust hart de werkzaamheden aan uw dak kunt overlaten? Dan bent u bij Douwe Veenstra aan het juiste adres. Of u nu een rieten dak heeft of een pannendak: wij bezitten de juiste kennis. Wij kunnen niet alleen de aanleg van uw dak verzorgen, maar ook het onderhoud, reparaties en dak- en gevelreiniging. Veel boerderijen in Friesland hebben een combinatie van een rieten dak en pannendak. Om die reden hebben wij ons in beide dakbedekkingen gespecialiseerd, zodat u maar één bedrijf hoeft in te schakelen bij u in Beetsterzwaag.

Traditionele Friese uilenborden geven uw dak extra charme

Uleboarden zijn een traditioneel onderdeel van Friese daken die al uit de 17e eeuw stammen. Een uilenbord is een verticaal staand schot met een driehoekvorm. Functies van een uilenbord is ventilatie en bescherming bieden tegen regen en sneeuw. Naast deze functionaliteiten is een uilenbord ook prachtig om te zien met zijn versierde balk en de knobbelzwanen aan weerszijden van het bord. Wilt u ook graag zo’n traditioneel uilenbord? Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra kan u hierbij helpen. Wij plaatsen zowel kunststof als houten uleboarden. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor de reiniging, onderhoud of reparatie van uw uleboard in Beetsterzwaag.

Professionele gevelreiniging voor uw woning in Beetsterzwaag

Niet iedere gevel is hetzelfde. Om die reden benodigt elke gevel een andere gevelreiniging. Denk bijvoorbeeld aan verschillen in metselwerk, steensoort of de vervuiling die erop zit. Wilt u dat uw gevelreiniging naar behoren wordt uitgevoerd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Nadat ons rietdekkersbedrijf bij u in Beetsterzwaag is langs geweest voor de gevelreiniging, ziet uw huis er weer als nieuw uit.

Grondige en duurzame dakreiniging bij u in Beetsterzwaag

Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra is ook gespecialiseerd in dakreiniging. Met veel zorg reinigen wij vervuilde dakoppervlakten van rieten daken, pannendaken en zinkwerk voor uw dak. Het is verstandig om met regelmaat uw dak te laten reinigen. Zo geeft u mos, algen, vogeluitwerpselen en stof geen kans om uw dak aan te tasten. Onze rietdekkers reinigen uw dak met speciale apparatuur zodat uw dak er weer mooi uitziet.

Neem contact op voor uw dakwerkzaamheden in Beetsterzwaag

Wilt u gebruik maken van onze specialistische kennis van rieten daken, dakpannen, zinkwerk voor daken, uilenborden, dakreiniging of gevelreiniging? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en we kunnen bespreken wat we voor u in Beetsterzwaag kunnen betekenen. Vul het online contactformulier in of bel naar: 06-15432017. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl.